Monique was eerder te zien in Weet je wat jij zou moeten doen? (2013), Tragedie (2014), Julius Caesar (2015), Wat als (2018), Medea/Donder&Bliksem (2019) en Wie had jou wat gevraagd? (2022)

Monique Schols

"Muziektheater zorgt ervoor dat ik mezelf ieder keer blijf uitdagen om nieuwe dingen te doen. Dingen waarvan ik van te voren niet gedacht had, dat ik dat zou doen. Toneel spelen is heerlijk en de mogelijkheid om in de huid van een ander te kruipen en daar je eigen draai aan geven, is fantastisch om te doen. Om dan ook nog te mogen zingen en mezelf op dat vlak ontwikkelen, is echt een cadeautje. En dit mag ik doen in een prettige omgeving met gepassioneerde mensen, die je helpen om stappen te zetten die soms spannend, maar wel super tof zijn."

Waarom moeten mensen deze productie zien?

Omdat deze zelfgemaakte productie wéér een heel andere vorm van Curtains-Up laat zien (voor de trouwe kijkers). Als je nog niet eerder naar een voorstelling van Curtains-Up bent geweest, dan zie je de veelzijdigheid van alle mensen die hier aan mee werken. Het verhaal laat je nadenken, terwijl je geniet van het spel en de muziek. 

Terug naar de Cast