Anne Vreeman

Anne Vreeman speelt Angele, de bediende van Medea, maar soms ook van Chalkiope. Angele zit in een tweestrijd. Voegt ze zich bij het koor of staat ze toe dat Medea haar plannen uitvoert? Is ze dan werkelijk de enige die ziet hoeveel pijn Medea heeft?

Anne was eerder te zien in Julius Caesar (2015) en Wat als (2018)

Edwin de Nies


Edwin de Nies speelt Jason, uit Ljolkos in Thessalië, Griekenland, zoon van Aison, kleinzoon van Prometheus. Jason gaat op zoek naar het Gulden Vlies en komt daar Medea tegen. Hij had beter linksaf kunnen gaan in plaats van rechtsaf, recht haar armen in.

Edwin was eerder te zien in Op zoek naar een Auteur (2012), Weet je wat jij zou moeten doen? (2013), Tragedie (2014), Julius Caesar (2015), Niets?! (2017) en Wat als (2018)

Jasper Baartscheer


Jasper Baartscheer speelt Apsyrtos, zoon van Koning Aietes (de koning van Korinthe) en is de broer van Medea en Chalkiope. Hij is opeens weer terug van een verre reis en heeft Jason mee terug genomen. Zijn vader vertrouwt hem niet meer en zijn zussen kunnen hem niet meer helpen. Welk lot staat hem te wachten?
Jasper speelt ook Leonidas, de sportleraar van de kinderen van Jason en Medea.

Jasper was eerder te zien in Niets?! (2017) en Wat als (2018)

Jelle Maarten Lof


Jelle Maarten Lof speelt Jason, uit Ljolkos in Thessalië, Griekenland, zoon van Aison, kleinzoon van Prometheus. Jason gaat op zoek naar het Gulden Vlies en komt daar Medea tegen. Hij had beter linksaf kunnen gaan in plaats van rechtsaf, recht haar armen in.

Jelle is voor het eerst te zien in een productie van TG Curtains-Up en is als Jason te zien op 12 mei.

Jojanneke Mulder


Jojanneke Mulder speelt Chalkiope, de ietwat jaloerse en eenzame zus van Medea. Met een dubbele agenda bespeelt ze het koor en haar zus, alles om maar niet alleen achter te moeten blijven bij haar wraakzuchtige vader.

Jojanneke was eerder te zien in Wat als (2018)

Mariëlle Schavemaker


Mariëlle Schavemaker speelt Kreousa, de dochter van Kreon en de nieuwste verovering van Jason. Net als haar vader is ze een beetje eigenaardig en probeert ze vriendinnen te worden met de ex van haar geliefde. Helaas heeft ze niet door wat Medea van plan is…
Mariëlle speelt ook Hermea, de boodschapper van de goden.

Mariëlle is voor het eerst te zien in een productie van TG Curtains-Up

Monique Schols


Monique Schols speelt Medea, dochter van Aietes en is een beetje ‘anders. Als Medea iets wil, dan krijgt ze het ook. Daar zorgt ze zelf dan wel weer voor. Over Medea is al heel veel geschreven en gezegd. Deze Medea neemt je mee in al (!) haar emoties en bedenkingen. En laat aan jou over wat je ervan moet vinden…

Monique was eerder te zien in Weet je wat jij zou moeten doen? (2013), Tragedie (2014), Julius Caesar (2015) en Wat als (2018)

Tim Douma

Tim Douma speelt Kreon, Koning van Thebe, vader van Kreousa. Een beetje een eigenaardige koning met zijn eigen chaotische aanpak in tijden van de crisis en chaos die Medea teweeg brengt…
Tim speelt ook Hermes, de boodschapper van de goden en Soldaat van Jason.

Tim was eerder te zien in Parijs Exil Showcase (2009), Op zoek naar een Auteur (2012), Weet je wat jij zou moeten doen? (2013), Tragedie (2014), Julius Caesar (2015), Niets?! (2017) en Wat als (2018)


Tim Nieuwlands


Tim Nieuwlands speelt Aietes, Koning van Korinthe, vader van Medea, Chalkiope en Apsyrtos. Hij heeft de twijfelachtige eer om Jason te ontvangen in zijn land. Aietes vertrouwt niemand en nog het minst zichzelf.
Tim speelt ook de koorleider, misschien wel de meest uitdagende positie in dit verhaal. Hij heeft een koor dat werkelijk alles in twijfel trekt en acteurs en actrices die te pas en te onpas uit hun rol vallen…

Tim was eerder te zien in Julius Caesar (2015), Niets?! (2017) en Wat als (2018)