Anne Vreeman

Anne Vreeman
speelt de schaduw Rozemarijn en daarnaast geeft zij gestalte aan Madonna en Maria Callas.
Rozemarijn is speels en passioneel. Ze stelt de groep gerust terwijl ze zelf kritisch blijft.

Anne zat ook in Julius Caesar (2015), Wat als (2018) en Medea/Donder&Bliksem (2019)

Edwin de Nies


Edwin de Nies
speelt Morpheus en vertegenwoordigt de stem van de dromen van het publiek, maar ook de personages.

Edwin was eerder te zien in Op zoek naar een Auteur (2012), Weet je wat jij zou moeten doen? (2013), Tragedie (2014), Julius Caesar (2015), Niets?! (2017), Wat als (2018) en Medea/Donder&Bliksem (2019)

Johan Snijders


Johan Snijders
speelt de schaduw Roan, maar brengt ook John Lennon en John Belushi weer tot leven op de planken. Roan heeft een filosofische inborst met een sterk verlangen naar het verleden.

Johan speelt voor het eerst mee in een productie van TG Curtains-Up

Judith Goossens


Judith Goossens
speelt de Schaduw Nila, en geeft daarnaast gestalte aan Janis Joplin en Britney Spears. Nila blijft te allen tijde rustig en heeft overal een weloverwogen antwoord op.

Judith speelt voor het eerst mee in een productie van TG Curtains-Up

Mariëlle Schavemaker


Mariëlle Schavemaker
speelt Metis, en probeert verstandig en wijste blijven. Metis doet haar uiterste best om het verhaal duidelijk te houden voor het publiek

Mariëlle was eerder te zien in Medea/Donder&Bliksem (2019)

Monique Schols


Monique Schols
speelt de schaduw Pita, en zal ook een stem geven aan Tina Turner en Whitney Houston. Pita is nieuwsgierig en energiek waardoor ze soms op zoek moet naar woorden.

Monique was eerder te zien in Weet je wat jij zou moeten doen? (2013), Tragedie (2014), Julius Caesar (2015), Wat als (2018) en Medea/Donder&Bliksem (2019)

Rebekkah Rosenfeld


Rebekkah Rosenfeld
speelt de schaduw Esmeralda, maar ook Rihanna en Amy Winehouse. Esmeralda zorgt voor de nodige balans in de groep schaduwen. Haar rust geeft vertrouwen.

Rebekkah speelt voor het eerst mee in een productie van TG Curtains-Up

Tim Douma

Tim Douma
speelt de schaduw Porfiro, Jim Morrison en Avicii. Porfiro heeft een duidelijke visie en presenteert zichzelf met de nodige stijl.

Tim was eerder te zien in Parijs Exil Showcase (2009), Op zoek naar een Auteur (2012), Weet je wat jij zou moeten doen? (2013), Tragedie (2014), Julius Caesar (2015), Niets?! (2017), Wat als (2018) en Medea/Donder&Bliksem (2019)